SERVICII

Ce oferim noi? 

IMPRUMUTURI

Imprumut Flexibil

Poate fi acordat in cuantum de pana la 25.000 lei, rambursabili in maxim 5 ani. Se acordă de 6 ori fondul social constituit. Pentru membrii noi, care nu au fond, acesta se poate constitui direct din imprumutul acordat.

Imprumut de urgenta

Poate fi acordat membrilor care au deja un împrumut în derulare de minim 6 luni sau au avut un împrumut și l-au rambursat integral. Conditie: sa nu fi avut mai mult de 3 rate restante la imprumutul anterior. Suma maxima acordata: 2000 lei, in cuantum de 3 ori fondul social. Perioada de rambursare: 1 luna. Imprumutul se acorda fara giranti.

Imprumut Clasic

Poate fi acordat in cuantum de pana la 25.000 lei, rambursabili in maxim 3 ani. Se acordă de 4 ori fondul social constituit şi poate fi accesat de membrii care au minim 6 luni de vechime în cadrul CAR. Suma maximă acordată poate fi de până la 25.000 lei, rambursabilă astfel:
– în 18 luni pentru sume de până la 10.000 lei,
– în 24 luni pentru sume intre 10.001-15.000 lei,
– în 30 de luni pentru sume între 15.001-20.000 lei,
– în 36 de luni pentru sume între 20.001-25.000 lei.
Fondul se poate constitui direct din imprumutul acordat.

Imprumut Pensionari

Maxim 10.000 lei rambursabili in 1 sau 2 ani. Se acorda de 3 ori fondul social. Nu este necesara o vechime ca membru CAR iar fondul poate fi constituit pe loc, din imprumut

Imprumut cu Ipoteca

Poate fi acordat pentru o perioada de 3 sau 6 ani. Nu este necesara constituirea unui fond. Suma maxima acordata va fi evaluata functie de veniturile solicitantului si de valoarea garantiei. Se accepta coplatitor.

Imprumut fara giranti

Maxim 3000 lei rambursabili in 12 luni. Nu se solicita giranti si nici nu se constituie fond social.

Imprumut Student

Maxim 5000 lei rambursabili in 12 luni. Se solicita 1 girant si 1 coplatitor. Daca studentul este salariat se solicita doar 1 girant.

Imprumut garantat cu fondul

Membrul CAR poate contracta un imprumut in limita propriului fond cu o dobanda redusa la jumatate fata de dobanzile standard.

ECONOMII

Membrii CAR isi pot constitui, in scop de economisire, un fond social ce va fi bonificat cu o dobanda atractiva, ce va fi de regula de 4-5 ori mai mare decat media dobanzilor la depozitele de piata bancara.

Asistenta sociala

Toti membrii pot beneficia, daca au minim 1 an vechime la CAR, de ajutoare nerambursabile in cazul unor anumite evenimente. Toti membrii CAR contribuie la fondul de asistenta sociala cu 2 lei/luna. Fondul de asistență socială se folosește pentru ajutoare de diferite forme, astfel:
- ajutoare nerambursabile la căsătorii, nașteri, în caz de deces, în cazul unor intervenții chirurgicale ce au necesitat minim 7 zile de internare, în cazul unor boli grave (cancer, leucemie, HIV/SIDA) acordate astfel: câte 150 lei pentru fiecare an complet de contribuție cu 2 lei/lună la fondul de asistență socială.
Dacă ambii soți sunt membri C.A.R., va fi acordat câte un ajutor pentru fiecare dintre cei doi membri. În cazul nașterilor, dacă ambii părinți sunt membri C.A.R., va fi acordat câte un ajutor pentru fiecare copil născut.
- burse pentru susținerea educației pentru copiii membrilor C.A.R. Cuantumul și numărul burselor precum și condițiile de acordare vor fi stabilite anual prin Hotărâre a Consiliului Director.
- ajutoare pentru copiii membrilor C.A.R. care au obținut premii la olimpiade în fazele județene (300 lei), naționale (600 lei) și internaționale (900 lei).

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/rcarfa43/public_html/carflexicredit.ro/wp-content/themes/cacoon/functions.php on line 314