SERVICII

Ce oferim noi? 

IMPRUMUTURI RAPIDE

Imprumut Flexibil

Poate fi acordat in cuantum de pana la 30.000 lei, rambursabili in maxim 5 ani. Pentru membrii noi, care nu au fond, acesta se poate constitui direct din imprumutul acordat.

Imprumut Pensionari

Maxim 10.000 lei rambursabili in 1 sau 2 ani. Se acorda de 3 ori fondul social. Nu este necesara o vechime ca membru CAR iar fondul poate fi constituit pe loc, din imprumut

Imprumut de urgenta

Poate fi acordat membrilor care au deja un împrumut în derulare de minim 6 luni sau au avut un împrumut și l-au rambursat integral. Conditie: sa nu fi avut mai mult de 3 rate restante la imprumutul anterior. Suma maxima acordata: 2000 lei, in cuantum de 3 ori fondul social. Perioada de rambursare: 1 luna. Imprumutul se acorda fara giranti.

Imprumut Clasic

Poate fi acordat in cuantum de pana la 25.000 lei, rambursabili in maxim 3 ani. Se acordă de 4 ori fondul social constituit şi poate fi accesat de membrii care au minim 6 luni de vechime în cadrul CAR. Suma maximă acordată poate fi de până la 25.000 lei, rambursabilă astfel: în 12 luni pentru sume de până la 10.000 lei, în maxim 24 de luni pentru sume între 10.001 și 15.000 lei, în maxim 36 luni pentru sume între 15.001 - 25.000 lei. Tinerii cu vârsta până în 35 de ani pot rambursa împrumutul Clasic în 36 de luni, indiferent de valoarea acestora.

Imprumut Student

Maxim 5000 lei rambursabili in 12 luni. Se solicita 1 girant si 1 coplatitor. Daca studentul este salariat se solicita doar 1 girant.

Imprumut garantat cu fondul

Membrul CAR poate contracta un imprumut in limita propriului fond cu o dobanda redusa la jumatate fata de dobanzile standard.

Imprumut fara giranti

Maxim 3000 lei rambursabili in 12 luni. Nu se solicita giranti Se acorda de 6 ori fondul social constituit. Fondul poate fi constituit pe loc din imprumutul acordat. Acest imprumut este valabil pentru membrii CAR care au avut in derulare cel putin un contract de imprumut sau membri CAR care au in derulare un contract de imprumut de cel putin 6 luni. Ambele categorii de membri sa nu fi avut restante, la imprumutul incheiat sau la cel in derulare, mai mari de 30 de zile.

Economia înseamnă lipsa RISIPEI! https://t.co/WHFgdgm83u https://t.co/fFcpPISuCo
Tu știi ce fac banii tăi noaptea când dormi? Noi îi punem la treabă zi-lumină! Pune-i să facă alți bani pentru tin… https://t.co/SNhHHAm76H
Economisește la https://t.co/wco6YxLsBX cu 5% dobândă pe an! Cu 3-4 procente mai mare decât media financiar-bancară! https://t.co/ovdPh841Go
https://t.co/wco6YxLsBX Imprumuturi, economii, asistenta sociala. https://t.co/T1EKJfIF8E