Noutati

Educație Financiară cu Dr. OZ

Educație Financiară cu Dr. OZ

Toți ne lovim lunar de problema banilor iar un buget redus este greu de împărțit când vine vorba de tonele de facturi și de cheltuielile pentru mâncare ți întreținerea casei.

Dacă totuși vreți să vă direcționați corect banii, ar trebui să țineți cont de sfaturile Doctorului Oz.

VIDEO ->> Dr, Oz – despre bugetul familiei

doctor oz

S-a născut în Cleveland, Ohio, din părinții Suna și Mustafa Öz, care au emigrat din provincia Konya, Turcia. Mustafa Öz era din Bozkır, un mic oraș din Turcia. Mustafa Öz a obținut în 1955 o bursă care i-a permis să emigreze în Statele Unite ca medic rezident. Suna Öz (n. Atabay) provenea dintr-o familie înstărită din Istanbul.

Oz a urmat cursurile Tower Hill School din Wilmington, Delaware. În 1982 a absolvit Universitatea Harvard. În 1986 a obținut doctoratul în medicină și masteratul în administrarea afacerilor din partea Facultății de Medicină din Pennsylvania și a Școlii Wharton. Din 2001 predă în cadrul departamentului de chirurgie al Universității Columbia. Este și director al Institutului de medicină cardiovasculară și complementară din cadrul Spitalului Prezbiterian din New York. Este autor a peste 400 de teze de cercetări și cărți de medicină. Face câte 250 de operații pe cord anual. Revista Time l-a clasat pe locul al 44-lea în clasamentul „Cei mai influenți 100 oameni” din 2008.

 

sursa:

tvhappy.ro

wikipedia.ro

Posted in Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/rcarfa43/public_html/carflexicredit.ro/wp-content/themes/cacoon/functions.php on line 314