ECONOMII

Pune banii să lucreze pentru tine. Dobânzile la economii sunt un venit pasiv! 

Fond social în scop de economisire

Fii cu un pas înaintea surprizelor plăcute sau mai puțin drăguțe și economisește

Membrii CAR isi pot constitui, in scop de economisire, un fond social ce va fi bonificat cu o dobanda atractiva, ce va fi de regula de 4-5 ori mai mare decat media dobanzilor la depozitele de piata bancara. În acest moment economiile membrilor CAR sunt bonificate anual cu o dobândă de 6%.

Economii protejate

Fondurile de peste 50.000 lei sunt garantate prin notariat cu toate activele patrimoniale ale CAR

Avantaje

Dobândă de 6%;
Lipsa comisioanelor de administrare;
Lipsa impozitelor (indiferent de natură);
Transparență (poți verifica situația prin sms);
Poți retrage fondul oricând fără taxe;
Poți folosi economiile ca să iei împrumut fără giranți (Garantat cu fondul);

Suntem flexibili și atunci când vine vorba despre fondurile de economii, nu doar pentru împrumuturi și putem argumenta asta prin dobânzile la fondurile membrilor care sunt mai avantajoase decât media de pe piata financiar-bancară.
În acest moment reușim să bonificăm fondurile membrilor cu o dobândă de 6%/an, fără să percepem comisioane de administrare sau alte taxe. Fondurile sociale de economii sunt oricând la dispoziția membrului CAR și pot fi retrase atunci când acesta are nevoie, pe baza unei simple cereri făcută în agenție de către titularul fondului.

Economisește mai mult decât avantajos

Oamenii de succes recomandă economisirea unui procent de 10% din venituri

Studiile arată că orice persoană care are un venit echivalent cu salariul minim pe economie poate economisi 10% din acesta fără ca să se lipsească de vreun bun cotidian. Fără prea mult efort și tu poți economisi pentru visele și doleanțele tale, indiferent de natura acestora. Alți membri de-ai noștri economisesc doar pentru că vor ca banii lor să fie protejați la inflație și la situația economică dinamică a țării. Alții economisesc pentru copiii lor sau pentru o casă, un aparat foto profesional sau o mașină mai bună. Oricare ar fi motivul tău, nu putem decât să te felicităm că ești interesat în a economisi și să îți oferim toate condițiile pentru ca tu să faci acest lucru cu încrederea că ziua de mâine nu îți va aduce doar un venit pasiv ci și siguranța unor bani.. pentru zile fericite!


Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/rcarfa43/public_html/carflexicredit.ro/wp-content/themes/cacoon/functions.php on line 314