Despre

 

CAR

FLEXICREDIT

BUN VENIT LA CAR FLEXICREDIT

Asociația Casa de Ajutor Reciproc Flexicredit a fost înființată în anul 2014 și este o asociaţie fără scop patrimonial, non-profit, organizată pe baza liberului consimţământ al salariaţilor, în vederea sprijinirii şi întrajutorării financiare a membrilor săi. Scopul CAR Flexicredit este sprijinirea şi întrajutorarea financiară a membrilor săi.

Obiectul de activitate al CAR Flexicredit îl constituie acordarea de împrumuturi membrilor săi, cu dobândă care se reîntoarce la fondul social al acestora, după deducerea cheltuielilor şi constituirea fondurilor statutare.

În prezent unităţile C.A.R. din România nu mai funcţionează ca simple organizaţii obşteşti, ele îşi desfăşoară activitatea în temeiul Ordonanţei Guvernului nr.28 din 2006 referitoare la reglementrea unor măsuri financiar-fiscale, aprobate prin legea nr.266 din 2006 şi în temeiul legislaţiei financiar- contabile şi a Legii nr. 122 din 1996 privind regimul juridic al Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariaţilor şi unităţilor acestora, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

C.A.R. Flexicredit functioneaza in baza prevederilor Legii nr. 122/1996, cu modificarile si completarile ulterioare (Legea nr. 135/2003 si Legea nr. 186/2004 ), Ordonanta Guvernului nr.26/2000 si STATUTUL propriu.


Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/rcarfa43/public_html/carflexicredit.ro/wp-content/themes/cacoon/functions.php on line 314